loader image

O nama

Pulfer Brewery

Pulfer pivovara na tržište Republike Hrvatske i zemalja Europske unije donosi istoimeni brend Pulfer koji od 2016. godine marljivo opskrbljuje sve pivske zaljubljenike.
Kao ponosni predstavnici nezavisne Hrvatske pivske scene od samih početaka predani smo u našoj misiji pružanja vrhunskog piva, spravljenog od najkvalitetnijih sirovina, razvijajući u isto vrijeme profesionalan i edukativan odnos s našim poslovnim partnerima i zajednicama koje pomažemo stvoriti i razviti.
Naši kreativni zaposlenici u poticajnom okruženju, kroz stalno usavršavanje i uz dostupnost suvremenim tehničko/tehnološkim novostima na tržištu, sudjeluju u kreiranju modernih pivskih uradaka kojima ćemo zasigurno ispuniti našu viziju o stvaranju jednog od vodećih pivskih brendova na tržištu.

ASORTIMAN

Razvijanje asortimana jedan je od naših najsloženijih procesa, no ujedno i najkreativniji i uzbudljiviji. Stalna proizvodnja novih stilova i specijalnog asortimana kojima iz mjeseca u mjesec uveseljavamo naše konzumente specifičnost je na kojoj inzistiramo. Novim stilovima pomičemo vlastite granice, ali i one samoga tržišta.

AMBALAŽA I DISTRIBUCIJA

Kako bismo osigurali najbolji mogući proizvod krajnjem korisniku veliku pažnju pridajemo ambalaži i lancu distribucije. Usprkos tome što je pivo nefiltrirano i nepasterizirano, naše moderne pivske punilice omogućuju nam da ono u našim bocama i bačvama bude isključivo vrhunske kvalitete. Ukoliko je to moguće, inzistiramo na samostalnoj distribuciji te onoj ugovorenih partnera koji ispunjavaju potrebite kriterije transporta, baš kao što smo i u stalnom odnosu s našim distributerima s kojima studiozno i marljivo razvijamo tržišta.

Naš tim

Pulfer pivovara realizirana je ideja četvorice prijatelja, istinskih zaljubljenika u pivo, koji su svoje prve hobističke uratke kuhali u bakinim loncima, pod krovom garaže. Od tada pa do danas hobi je postao mala nezavisna pivovara koja je s vremenom izrasla u prepoznatljiv pivski brend, neizostavan u razgovorima o samim početcima hrvatske pivske ‘craft’ scene.

Naša pivska priča od samih početaka zakačila se za Pulfer – platformu na zadnjem vagonu tramvaja koja je hrabrim ‘pulferašima’ omogućavala vožnju ‘bez karte’. Iako je sama po sebi predstavljala kršenje zakona o prometu te u dobroj mjeri garantirala opasnost od pada i ‘milicijskog’ batinjanja, postala je simbol pozitivnog bunta i neiscrpne energije. Atributa koje mi danas kanaliziramo kroz stvaranje drugačijeg i uzbudljivijeg piva!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0